Reacties van bezoekers op "Groeten uit Geulle"
 
 


Reacties op 'Groeten uit Geulle'


Groeten uit Geulle 
Chrit Houben, Stein Email: chrithouben@hotmail.com
Datum: 19 maart 2008
Reactie:  

Schitterende website; boordevol informatie. Ben zelf bezig met de stamboom van de familie Houben en heb sinds kort ontdekt dat mijn voorouders afkomstig waren uit Geulle: Hendrik Houben (gestorven in 1702 in Geulle) & Catharina Hoocheenen (geboren in 1628 in Geulle; gestorven in 1707 in Geulle). Nog veel succes toegewenst met uw website. Groeten, Chrit Houben

Groeten uit Geulle 
Guus Peters, Elsloo Email: guuspeters536@hotmail.com
Datum: 29 januari 2008
Reactie:  

Hallo, Nu pas zag ik een bericht op internet met de vraag naar gegevens over pastoor Pijpers voor een project van de Heemkundeverniging .Ik ken pastoor Pijpers en heb ook een foto van hem . Hij was een oom van mijn grootvader Severien Pijpers (van de molen in Elsloo). Toen hij blind was hebben ze hem uit Belgie gehaald en is hij samen met zijn dienstmaagd (Marieke, een zus van mijn opa) in Elsloo komen wonen (Stationsstraat 30). Toen mijn moeder (dochter van Sevrien) trouwde met mijn vader Sjeng Peters zijn ze bij Marieke gaan inwonen (de pastoor was toen al dood). Dat huis is dus ook mijn oudershuis. De pastoor werd in Elsloo begraven. Ik geloof dat zijn steen nog op het kerkhof staat. Mijn moeder weet nog alles over die pastoor en heeft hem nog gekend.
Neem maar eens contsct met me op Guus Peters Dorpstraat 11 6181 GW Elsloo 046 4378727

Groeten uit Geulle 
Toon van Cranenbroek, Budel Email: tvancranenbroek@planet.nl
Datum: 21 januari 2008
Reactie:  

Beste mensen: Apart h, om na ruim 25 jaar uit Geulle te zijn vertrokken, ineens iets te horen van die vroegere politiemens uit Geulle??!! Op de eerste plaats: ik heb een hele tijd jullie site zitten doornemen, in n woord prachtig. Mijn oude gevoel voor Geulle komt weer boven. Zoals dat ook gebeurde toen ik onlangs met Tiny en Wim Wijnen (waar wij in Geule ons huis van kochten) en met Frans en Marjan Lemmens (onze oude buren in de Pastoor Kengenstraat) over Geulle aan het bijpraten waren. Zij attendeerden mij op het bestaan van deze site. Ook prachtige foto's etc.; ik herken ze! Maar voor de goede orde: het "grootschaliger denken" zoals ik dat toegepast zie worden door gemeentelijke en andere overheden, is soms niet te vermijden maar mij vaak ook een gruwel. En hoewel ik de achtergrond niet ken, zie ik dat de brandweerpost in Geulle ook daaraan ten prooi is of dreigt te vallen. Mogelijk zelfs op een wijze die geen schoonheidsprijs verdient (understatement?) of waarvan de aanleiding niet tot een dergelijke uitkomst had mogen leiden. In die zin wil ik als nog altijd betrokken oud-Geullenaar ook mijn steun betuigen om toch de brandweervoorziening voor Geulle en Moorveld te behouden. Wie weet, tot horens of ziens. Succes en Groet.

Groeten uit Geulle 
Anja Thijssen Email: anja@ideebv.com
Datum: 20 december 2007
Reactie:  

Hulde aan onze brandweermannen en - vrouwen! Werken bij de brandweer (vrijwillig, maar beslist niet vrijblijvend) is een zaak van vertrouwen in én op je collega's en daarom is het een goeie zaak dat de ze allemaal achter hun postcommandant Guy blijven staan en trouw blijven aan hun principes. Los van wat nu eigenlijk de inhoud van de hele discussie is, blijft het een belachelijk, maar vooral gevaarlijk gegeven dat we nu met een gesloten brandweerpost 'verrast' worden door de Burgemeester.
Gaat het er nu alleen maar om wie 'het verste kan pissen' (een machtsstrijd dus) en is dat belangrijk genoeg om een hele gemeenschap zonder 'eigen' brandweer achter te laten?

Ik denk dat de mensen van Geulle hun stem moeten laten horen. We hebben een centraal gesitueerde, goed geoutilleerde kazerne, gemotiveerde brandweermensen (mèt ruggengraat) en toch moeten we in geval van brand wachten op redding uit Bunde of Meerssen.... Het moet niet gekker worden.

Groeten uit Geulle 
T. Beetstra Email: t.beetstra@chello.nl
Datum: 3 december 2007
Reactie:  
Gisteren een leuke uitzending van de Avro gezien over de architect Van der Meij, een oud-inwoner van Geulle. Naar zijn vrouw is een straat genoemd. Op het straatnaambordje én op de postcode-site zag ik dat deze straat bekend staat als de "Mevrouw Van de Meijstraat", dus met "de" in plaats van "der". Een pleefiguur voor Geulle! Kunt u er iets aan doen?
Groeten uit Geulle 
Pierre Beckers, Maasmechelen Email: pierre_beckers@skynet.be
Datum: 18 oktober 2007
Reactie:  
Geachte, Mijn gelukwensen bij jullie degelijke site, die ik geregeld bezoek. Ik heb een suggestie voor jullie. Ik heb het grote voorrecht persoonlijk bevriend te zijn met n van Belgis grootste organisten. Hij is al vele jaren verbonden aan de basiliek van Scherpenheuvel. Hij is er zowel organist als beiaardier. Ondanks zijn leeftijd (1948), oefent hij nog dagelijks enkele uren op zijn geliefde instrumenten. Nu blijkt dat zijn grootvader afkomstig was uit Geulle, in Uikhoven ging werken, en er huwde. En van zijn zonen ging in Eisden in de mijn werken en bouwde in Leut een huis. Daar groeide mijn vriend Pierre Ramakers op. Persoonlijk hoop ik dat dit bericht jullie zou kunnen inspireren om de virtuoos een gepaste eer te bewijzen door hem te vermelden in jullie tijdschrift, of -waarom niet- de mensen uit Geulle eens te laten proeven van zijn kunnen, indien er tegenwoordig in Geulle nog een kerk staat met een orgel dat zich in behoorlijke staat bevindt.
Met vriendelijke groeten, Pierre
Groeten uit Geulle 
Dion, Elsloo Email: info@knastercross.nl
Datum: 17 augustus 2007
Reactie:  
Beste allemaal, ik ben op zoek naar meer info en wellicht een foto van zwarte jeu(ke). zwart jeuke is die man die altijd op de hulserstraat in het portiek van zijn woning zat te kijken naar het langskomend verkeer. ik geloof dat de beste man een paar jaar gelden is overleden. alvast bedankt voor uw reactie. mvg Dion
Groeten uit Geulle 
D. Feenstra-van Kan, Vianen Email: koetje24@msn.com
Datum: 15 augustus 2007
Reactie:  
Hallo, mijn naam is Desiree uit Vianen. Ik ben geboren op 8 april 1979 te Rotterdam. mijn vader heette Adrianus Cornelis van Kan. Was benieuwd of hij familie is van deze mensen uit Geulle. Wil weten hoe zijn familie vroeger was. en hoe kan ik daarachter komen. mvg Desiree Feenstra-van Kan
Groeten uit Geulle 
Ed Castro, heemskerk Email: edcastro.68@hotmail
Datum: 13 augustus 2007
Reactie:  
Ik vind de site van Geulle heel mooi opgezet. Zelf heb ik er 38 jaar gewoond. maar er is een komen en gaan. Nu zit ik in het hoge noorden, maar blijf altijd een Geullenaar.
Groeten uit Geulle 
Marie-Louise Verstappen, Elsloo Email: marie-louise.verstappen@planet
Datum: 29 mei 2007
Reactie:  
Hallo, Leuk om iets over Geulle en zijn geschiedenis te lezen. ik ben een dochter van een Gls maedje, Riet van de sjmeet (Kerckhoffs), ben dus in mijn kindertijd vaak in Geulle geweest en herken dus ook wel plekjes die hier genoemd worden. ik heb wel een vraag: kunt u me vertellen waar "broek" vandaan komt? Er is westbroek, Oostbroek, broekhoven etc. Groeten, marie-Louise Verstappen
Groeten uit Geulle 
Dion, Elsloo Email: dion@groenestijn.nl
Datum: 26 februari 2007
Reactie:  
Raoul, ik ben het volledig met je eens en zal ook de gemeente vragen waarom de boerderij gesloopt moet worden. Zoals je zelf wel zult begrijpen kan je het niet meer tgen houden en om die reden heb ik de boerderij uitgebreid gefilmd voor in mijn archief. Dus een interview met de verantwoordelijk wethouder kan daar ook nog wel bij .....voor later... groet Dion
Groeten uit Geulle 
Marissa, maastricht Email: muppiex@live.nl
Datum: 20 februari 2007
Reactie:  
Hallo, ik vind Geulle helemaal tof! en jullie site ook! mijn vriend woont in Geulle in de hulsterstraat dus dat vind ik ook een sjieke woonplaats! :)
Groeten uit Geulle 
Piet Schols, Meerssen Email: scholssmeets@hotmail.com
Datum: 16 januari 2007
Reactie:  
Hoe kom ik aan eenvoudige werktekeningen voor het maken van processiepaaltjes, de houders en de vlaggen, tbv de bronk die dit jaar door onze wijk trekt? Jullie site is overigens prachtig!!!!!
Groeten uit Geulle 
Marij van den Kerkhof, Nederweert Email: marij_van_den_kerkhof@hotmail.com
Datum: 26 december 2006
Reactie:  
ik moet zeggen...geweldige wandeling op 26-12-2006. prachtig uitgezet....soms vlak...maar ook iets voor de wandelaar die iets meer wil!!! en de verzorging onderweg en zeker bij de Geullse Boys...echt heel fijn. goeie ambiance. we zijn wel een slechter tegen gekomen. voor herhaling zeker vatbaar. groet marij van den kerkhof.
Groeten uit Geulle 
Jac Tillie, Maastricht Email: jact.limb@home.nl
Datum: 15 december 2006
Reactie:  
Allereerst wil ik jullie feleciteren met de prachtig uitgevoerde website. In de geschiedenis van het kasteel staat mijnsinziens een foutje. Lezend in het boek "uit Geuls verleden" staat vermeld, Van Hoensbroek ging het kasteel over in handen en bezit van de grafelijke familie de Hamal, die de heerlijke goederen van Geul in 1842 verkocht aan den graaf Emile Esr Antoine d'Oultremont de Warfuse voor de som van 52600 franken. In 1847 werd het op last vandezen nieuwen eigenaar afgebroken en gesloopt.
M.vr.gr. Jac Tillie
Groeten uit Geulle 
Anja Thijssen, Gl Email: a-thijssen@home.nl
Datum: 13 december 2006
Reactie:  
Dat deze site een pluimpje op het hoedje mag steken is bekend, maar nu toch ook even hulde aan de mensen van Buurtvereniging In de Peel en dan met name Wiel Wouters. De kerstversiering in de straten van onze buurt is prachtig geworden en het is duidelijk dat Wiel en zijn assistenten hier veel tijd en werk in hebben gestoken. Als je het dan toch hebt over 'Parel aan de Maas' mag dit zeker niet onvermeld blijven!
Groeten uit Geulle 
Raoul Pinxt Email: r-pinxt@home.nl
Datum: 14 november 2006
Reactie:  

Geachte webmaster/ heemkundevereniging, Mag ik jullie allereerst een compliment maken over de site en de verzameling aan info en promotie die het biedt over ons mooie dorp. Graag zou ik een discussie willen starten aangaande het centrumplan gemaakt door architect Crepain. Zelf practizerend Landschapsarchitect en werkend tussen stedenbouwers en architecten heb ik me geraliseerd welke ingreep word gedaan in ons centrum.
Als belangrijkste voorbeeld noem ik de geplande afbraak van de kenmerkende boerderij en zichtpunt vanaf de Essendijk. Terwijl dit makkelijk te renoveren pand word verwijderd blijft het gebouw van de voormalige SPAR in al zijn non-kwaliteit gewoon staan. Kortom de wereld op zijn kop. Op de site van gemeente Meerssen staat verdacht weinig over voorgenomen stappen.
Graag wil ik andere Geullenaren en belangstellenden oproepen een discussie te starten aangaande dit onderwerp. Hopelijk kan Geulle het gremium daarvoor zijn. met vriendelijke groet, Raoul Pinxt

Groeten uit Geulle 
Pieterse, Florida, USA Email: rdpiet@aol.com
Datum: 3 november 2006
Reactie:  

My ancestor are from Geulle. MY fifth grat grandfather Pieter Pieters (1730 - 1773) was a Bokkenrijder and went to the galoows in 1773. This is a very interesting and informative website. Cheers, Bob Pieterse Florida, USA

Groeten uit Geulle 
P. Reinders, Mechelen Email: p.p.j.reinders@wanadoo.nl
Datum: 16 oktober 2006
Reactie:  

ik was op zoek in de gepubliceerde stambomen naar gegevens over de familie Andriolo. in 1761 is ene Mechtildis Keyers (*4-7-1724) uit Geulle getrouwd met een Josephus Andriolo uit Malvaglia dat nu Zwitsers is maar toe Italiaans. Ik vraag mij af hoe die twee bij elkaar gekomen zijn. Heeft u een suggestie?

Groeten uit Geulle 
H.Speelmans, Maastricht Email: hjm.speelmans@hetnet.nl
Datum: 29 september 2006
Reactie:  

Ik Mis de toneelverniging op deze site jammer. Verder fijne site

Groeten uit Geulle 
Joost Roestenberg, Tilburg Email: joostroestenberg@wanadoo.nl
Datum: 15 juli 2006
Reactie:  

Beste Geullenaars, ik kijk al best lang met genoegen naar jullie webcams. Helaas is er nu iets mis mee- alle beelden staan stil, er is van Moorveld een testbeeld, jammer dat er geen actueele beelden meer zijn. kunt u dit oplossen? vriendelijke groet van Joost.

Groeten uit Geulle 
Jos Winckelmans, BORNEM (Belgie) Email: jos.winckelmans@telenet.be
Datum: 11 juli 2006
Reactie:  

Geachte, ik ben lid van de vereninging voor Heemkunde in Klein Brabant. Gedurende 35 jaar werk ik aan een fotoarchief van mijn streek (Bornem-Puurs en St Amands) dat resulteerde in een (analoge) fotoverzameling van ongeveer 14.000stuks. Gezien de mogelijkheden van de digitale fotografie spelen wij al langer met de gedeachte om deze te digitaliseren. Het ontbrak echter aan een handig en goed software programma? Wanneer ik op jullie site de mogelijkheden zie om bij elke foto een verklarende tekst te voegen en de opzoek mogelijkheden achteraf. Wel als dat werk is van iemand van jullie vereniging , proficiat en petje af. Kan ik iets meer te weten komen over het programma en is het desgevallend te koop. Heemkundige groeten, Jos Winckelmans, Bornem

Groeten uit Geulle 
Kasper Thijssen, Maastricht Email: kasper_thijssen@msn.com
Datum: 21 juni 2006
Reactie:  

Ik kwam via wat omzwervingen op deze site terecht en vond het erg interessant om de stamboom van mijn opa Sjef Thijssen te lezen. Zowiezo omdat hij mij dit tijdens zijn leven een paar keer had toegezegd dit voor mij uit te zoeken wat er helaas niet van gekomen is. Wat ik erg interessant vond was het feit dat naast tant Lies en tant Beaat er nog een zus is geweest tussen hen in en voor dat Sjef werd geboren. Ik wist wel dat tant Beaat van een tweeling was en dat haar zusje geen jaar oud is geworden maar van dat andere zusje wist ik tot vandaag nog niets. Ook vond ik het leuk om het gedicht dat Sjef over zijn geliefde Geulle heeft geschreven nog eens door te lezen en zo weer even terug te gaan naar de tijd dat we met z\'n allen bij opa en oma op bezoek gingen op het westbroek. Bedankt voor de informatie en de leuke herinneringen die ik onverwachts weer ervaar na het lezen van dit alles. groetjes van Kasper vaan Har vaan Sjef vaan Willemke.

Groeten uit Geulle 
Harold Simonis, Breda Email:
Datum: 19 mei 2006
Reactie:  

Beste Webmaster, Mooie site! Complimenten. Zo is Geulle toch dichtbij!

Groeten uit Geulle 
Lenie Winter, 3621 CB Breukelen Email: lenie.winter@hotmail.com
Datum: 15 mei 2006
Reactie:  

LS Kunt u mij helpen aan het telefoonnummer van Jo Spit. Graag zou ik hem willen vragen of hij ons harmonium wil restaureren. Het is een gewoon huisharmonium uit 1913 en was van mijn oma en vader. Hartelijk dank voor de moeite, met vriendelijke groet Lenie Winter, tel. 0346-261737

Groeten uit Geulle 
Wijmie Spek, Nunspeet Email: toniespek@hotmail.com
Datum: 9 mei 2006
Reactie:  

Jan en Marlies SLaghekke hebben die geen bungalowpark meer wij zijn er 8 keer geweest en hebben het reuze naar ons zin gehad toen de kinderen klein waren.

Groeten uit Geulle 
Kim Email:
Datum: 20 april 2006
Reactie:  

Hallo, waarom staat op deze site helemaal niks over kindervakantie werk. horen zij er niet bij???????

Reactie van de webmaster: Heemkundevereniging Gäöl biedt alle Geulse verenigingen al jaren gratis een eigen pagina op deze site aan. De betreffende vereniging zal echter zelf het initiatief hiertoe moeten nemen en zelf informatie hiervoor dienen aan te leveren. Ook Kindervakantiewerk is dus van harte welkom op de site.

Groeten uit Geulle 
Walter Meinel Email: waltermeinel@t-online.de
Datum: 23 november 2005
Reactie:  

Sehr geehrte Damen, sehr geehte Herren, mit sehr großem Interesse haben Freunde von uns und wir ihre "Superseite" angeschaut. Ich möchte Ihnen mitteilen das die Landschaft bei Ihnen wunderschön ist und immer wieder zum Radfahren einlädt. Wir fahren jetzt schon das 8. Jahr bei ihnen mit den Rädern und es ist immer ein tolles Erlebnis. Mit freundlichen Grüßen Walter Meinel

Groeten uit Geulle 
Karin Castro, Maastricht Email: castrokarin@hotmail.com
Datum: 24 oktober 2005
Reactie:  

Hoi allemaal, Al een tijdje geleden keek ik voor de eerste keer op de site. Er is van alles veranderd, alleen maar mooier geworden. Hartstikke leuk om zo je geboortedorp te kunnen "bezoeken". Heel veel groetjes uit Maastricht van Karin

Groeten uit Geulle 
Peter Thijssen, Brommelen Email: ptreeholstein@home.nl
Datum: 1 oktober 2005
Reactie:  

Heemkunde Vereniging proficiat met het 60-jarig jubileum. Alvast een gezellige receptie en een leerzame tentoonstelling. Vanuit Brommelen, Peter van Caspar

Groeten uit Geulle 
Jan Wauben/Ren Klisser, Margraten Email: andreas41@home.nl
Datum: 28 september 2005
Reactie:  

Van harte gefeliciteerd met het 60-jarig jubileum van de Heemkundevereniging! Nog heel veel jaren erbij natuurlijk. Fecilitaties mede namens Frank van den Hoven (samensteller van OP ONTDEKKINGSTOCHT DOOR ZUID-LIMBURG). Met vr. gr. Jan

Groeten uit Geulle 
J. Vermeer AC bc, Bunschoten-Spakenburg Email: j.vermeer.adm@planet.nl
Datum: 8 augustus 2005
Reactie:  

Dit jaar hebben wij onze vakantie bij Remar Bungalowpark in Geulle (10 km van Maastricht ) doorgebracht. Dit kleinschalige bungalowpark is een aanwinst voor Geulle. De eigenaren van het park, Hans en Marij Lardenoije, zijn heel gastvrij en stellen alles in het werk om je het naar de zin te maken. Geulle ligt in een mooie omgeving en is daarom een goede uitvalsbasis om bijvoorbeeld diverse stadjes en andere bezienswaardigheden te gaan bezoeken. Kortom, Remar Bungalowpark, van harte aanbevolen. Fam. Vermeer - Bunschoten Spakenburg

Groeten uit Geulle 
Albert Haesen, Rekem Email: haesen.albert@telenet.be
Datum: 1 augustus 2005
Reactie:  

Ik zoek een exemplaar van de postkaart "groeten uit geulle" zoals op de site te zien - het gaat over de postkaart met een zicht op de maas met daarop een aangemeerde boot en op de achtergrond ligt uikhoven. Ook andere zichtkaarten van Uikhoven of met Uikhoven op de achtergrond dragen mijn interesse weg.

 

Groeten uit Geulle 
Jan v Dijk, Stramproy Email: dijk9464@planet.nl
Datum: 14 juli 2005
Reactie:  

Ja ik heb vanaf 1973 tot 1984 op het MOORVELD gewoond en ik merk nu pas hoe gezellig het er was. Ik heb er echt heimwee naar. maar nu is het een paarden stoeterij van AD Aarts. ik kom er nog weleens wel heb ik een site www.moorveld.punt.nl ja het is er leek vooral in de peel.

Groeten uit Geulle 
Kelly, Geulle Email: kelly_dejong3@hotmail.com
Datum: 2 juli 2005
Reactie:  

HeEy HeEy... eg ön swane saajt.. x0x0xx en groete van kelly..

Groeten uit Geulle 
Felix, Syracuse NY USA Email: fger30@yahoo.com
Datum: 29 juni 2005
Reactie:  

Hallo webcam master Ik vraag me af of het mogelijk is om de webcam iets scherper te zetten. Ik ben een oud limburger(hoensbroek).Woon nu al bijna 50 jaar in de US,maar kijk toch heel graag naar de Limburgse webcams(de weinige die er zijn) Die van sittard is heel mooi,ook scherp. Als jullie er nog een paar weten,stuur de websites op AUB. Bij voorbaat dank Groeten uit Syracuse. Felix.
ps Kijk ook maar eens naar www.syracuse.com daarna klick op webcams bv clinton square cam

Groeten uit Geulle 
Hannelore Boerboom-Willems, Zevenaar Email: Hannelore.boerboom@zonnet.nl
Datum: 25 mei 2005
Reactie:  

Hallo alle mensen van Gäöl. Ik vind het een leuke site en kijk hier ook regelmatig op om op de hoogte te blijven over het wel en wee in mijn geboorte dorp. Blijf zo doorgaan. Groetjes Hannelore

Groeten uit Geulle 
Walter en Chris Boeckx, Kortrijk (Belgie) Email: walter.boeckx@telenet.be
Datum: 15 mei 2005
Reactie:  

Zonet ons 4daags verblijf geboekt bij familie Simonis, Westbroek 27, en dit vanaf 16 juni. Per fiets willen we Geulle en zijn regio leren kennen en deze site doet ons hart verlangend popelen. Wie weet kan de touristische dienst van Geulle ons documentatie sturen. Dank. Chris en Walter

Groeten uit Geulle 
Tini Mes, Bovenkarspel Email: ja.mes@quicknet.nl
Datum: 9 april 2005
Reactie:  

ik vind het gezellig af en toe naar de site van geulle te kijken, heb daar veel door gebracht; op de Gank bij Marie van Bet, en bij Sjanke, nu het cafe van Math. Maar wat ik graag wil weten: wanneer gaat het pontje weer varen naar Uikhoven?

Groeten uit Geulle 
Kim, Geulle Email: kim---1989@hotmail.com
Datum: 23 februari 2005
Reactie:  

Ik vind het op zich een leuke site, maar er moeten wat mer foto's van de visclub op staan, jammer maar ja.
groeten Kim ( MISS VIS )

Groeten uit Geulle 
P. Broere, Alphen aan den Rijn Email: peterbroere@casema.nl
Datum: 26 december 2004
Reactie:  
Wij hebben vele jaren vakantie door gebracht bij Jan en Marlies Slaghekke en genieten weer van de mooie plekjes op deze mooie grote en overzichtelijke site. PRIMA
Groeten uit Geulle 
Piet Ronden, Elsloo Email: p.ronden@tiscali.nl
Datum: 16 december 2004
Reactie:  
Ben onder indruk gekomen van deze parel van een site. Een diamant om te koesteren!!
Groeten uit Geulle 
Wil Brass, Sittard Email: w.brasse@home.nl
Datum: 13 december 2004
Reactie:  

Voor Wiel Bruls: aan de kwartierstaat Troquete kan ik aanvullen de voorouders van Helena Dederen/Diederen. Zie mijn bestand "Duizend Diederen & Dieteren" op GenCircles: http://www.gencircles.com/users/brasse-limburg/5/data/2928, en voor haar echtgenoot Caspar Hermans/Hermens tevens "Karel de Grote lijn via Maria Hoen" op: http://www.gencircles.com/users/brasse-limburg/6/data/2930. Verder vind ik het een zeer geslaagde en interessante website!
Vriendelijke groeten, Wil Brassé uit Sittard. (http://members.home.nl/w.brasse/)

Groeten uit Geulle 
Tini Mes, Bovenkarspel Email: ja.mes@quicknet.nl
Datum: 10 december 2004
Reactie:  

Ik vind het leuk om af en toe eens op de site van Geulle te kijken, ik heb altijd nog een zwak voor dit dorp. We hebben jaren op de Gank gezeten bij Marie van Bet. Altijd kijk ik wat er voor nieuws is in het dorp, en wat voor huizen er te koop staan. Groeten, Tini Mes

Groeten uit Geulle 
Marjo Claessens, Ittervoort Email: mjf.claessens@hetnet.nl
Datum: 23 november 2004
Reactie:  

Daag leef luuj, Ich vonj ut erg leuk om dees site te bekieke. Ich wil uch vertelle det miene groate broor, unne jong van Gl, Luc(ien) van Jan van Cloasse van Jetje van Lucie (naeve Tilke/achter de frituur van de Goes, un book heat gesjreve dat zoaterdig a.s. in alle bookewinkels te kriege is. De titel is: De emotie de baas. Ich ben ape trots op um. Lucien proficiat!! acuh van Marie-Therese, de mam en Marielle.

Groeten uit Geulle 
L. Nicolaes, Geulle Email: Leny.Nicolaes@home.nl
Datum: 10 oktober 2004
Reactie:  

Hi Mensen, Wat zijn Geullenaren toch goed he,zo'n prima site te fabriceren! Ondanks het feit dat Jan en Zwaan niet meer bestaan wil ik toch graag bijblijven maar dan op de berg... ik heb trouwens een paar hele mooi foto's van deze zomer, hoe kan ik die sturen naar de redactie van deze pagina?
groetjes, Zwaan Leny

Groeten uit Geulle 
Philip Muytjens, Maastricht Email: flup-muytjens@home.nl
Datum: 03 oktober 2004
Reactie:  

Een goede morgen. Mijn complimenten voor de site. Ik mis alleen de scouting groep Sint Joris. We zijn nota benen buren. En als ik er iets van zie bv het 10 jarige bestaan staan we onder de oude naam scouting Gl. Zo dat wou ik even kwijt. Met vriendelijke groet Philip

Groeten uit Geulle 
Tonnie Rijken, Geulle Email: restauratie.atelier@wanadoo.nl
Datum: 28 september 2004
Reactie:  

Misschien is het een tip om reklame te maken voor deze site in de Geulbode en in Kontakt. Zo worden meer mensen van het bestaan van deze leuke en informatieve site op de hoogte gebracht.

Groeten uit Geulle 
T.Lemmens, Landgraaf Email: ton.lemmens@ccgeulle.nl
Datum: 12 september 2004
Reactie:  

Hallo computeraars van Geulle. Omdat Computer club Geulle zo stilletjesaan een begrip begint te worden buiten Geulle, daag ik ook de Geullenaren eens uit om een kijkje te komen nemen op onze clubdagen. Hiervoor kunnen jullie terecht op de nieuwe website van de club: www.ccgeulle.nl. Dan kunnen jullie ook eens wat in ons gastenboek schrijven. Groetjes Ton Lemmens CCG Webmaster PS. Arthur.... De sait zuut der noch altied good oet.

Groeten uit Geulle 
Lambert Moonen, U.S.A. Email: lambert06@earthlink.net
Datum: 9 september 2004
Reactie:  

Ja ik las over de dooden herdinking in Roermond en de naam Urlings kwam naar vooren. Ik denk nondeju, dat is een limburger en dan opperbevelhebber van de Hollandse Strijdkrachten. Dat deed myn chauvinistisch Limburgs hart goed, ook al ben ik sinds 1955 vertrokken naar Canada en toen U.S.
Heb de naam opgezocht in Google en jawel kwam op deze site terecht. Heel mooi. Zelf ben ik van Terwinselen en had familie in Valkenberg. Moonen's Cars, dat was minne Nonk. Verder had ik limburgse vrienden in Canada die kwamen uit de buurt van Valkenberg ( "gebrook" kan dat ?). Haar familie naam was Lemmens enige connectie?
Nogmaals heb een intersante middag gehad deze naam uit te pluizen hoop de site meer op te zoeken. Moet mijn familie thuis eens gaan vragen. Die hadden het vaak over een Eurlings family.
Thanks again, Lambert Moonen.

Groeten uit Geulle 
G.K. van Kooten, Veenendaal Email: karelvankooten@wanadoo.nl
Datum: 2 augustus 2004
Reactie:  
Sinds twee jaar komen wij in Geulle onze vakantie vieren bij Remar. Heerlijk om in Geulle te zijn , en als we weer terug zijn heb ik aan deze website met webcam nog enige steun als de vakantie is afgelopen en wij weer uitkijken naar volgend jaar. Want we komen in 2005 zeker weer terug. Fam. van Kooten Veenendaal
Groeten uit Geulle 
Th. M. A. Freens, Wieringen Email: theodorus.freens@wxs.nl
Datum: 26 juli 2004
Reactie:  
Geweldige noten....! 't deit mich good te ontdekke dat Gl "in de vaart der volkeren" is opgenomme. Dees sait steit natuurlk auch in m'n favouriete lieske. Groetsj eine van Gaoel te zin, gegroet. Mr veral auch bedank veur de 'sjoen fotoos'! Thei van Sjeng, van Gus, van Len, van Thiske. (p.s. volgens d'n Opa, vanzelf...)
Groeten uit Geulle 
Ad van Melis, Prinsenbeek (Heemkunde Kring Op de Beek, Prinsenbeek) Email: advanmelis@zonnet.nl
Datum: 21 juli 2004
Reactie:  
Met belangstelling heb ik op jullie site gelezen over de film over het brood. Onze kring is ook bezig met een film over broodbakken in bakhuisjes. Wij zijn op zoek naar filmmateriaal hierover en daarom mijn verzoek om zo mogelijk contact te hebben met de vervaardiger van die film.
Bij voorbaat onze hartelijke dank
Groeten uit Geulle 
Carlo Sohl, Dolores (Spanje) Email: carlo.sohl@terra.es
Datum: 18 juni 2004
Reactie:  

Geweldig! Na onze emigratie naar Spanje denk ik nog wel eens met weemoed terug aan Geulle. Dan bezoek ik de website en kijk via de webcam naar de markt. Misschien zie ik nog wel een bekende. De site, maar vooral Geulle ziet er prachtig en groen uit. Hoe zou het met ons huisje aan de Heirweg 11 gaan? Durven jullie een foto op de website te zetten? Dan kan ik met mijn vrouw en kinderen nog eens terugkijken! Veel succes met de website en ga zo door! Carlo Sohl

Groeten uit Geulle 
Silvia Bastings - Lemmens, Stein Email: Silvia_Bastings@msn.com
Datum: 10 juni 2004
Reactie:  

Wat een te gekke, uitstekende, goede en mooie site. Uitmuntend. Proficiat. Ik ben via de Computerclub Geulle op deze site gekomen,wat een informatie over Gäl. Ik denk dat je heel wat Geullenaren blij maakt met deze site.Vooral die wat buiten Geulle zijn gaan wonen. Als oud Geullenareske begin ik mijn dorpje Gäl toch wel erg te missen, nu ik dat allemaal terug zie. Maar ik blijf "zeker weten" terugkomen op deze site.
Bedankt voor de informatie en de nostalgie.
Silvia, de 11de en jongste dochter van Sjang van Lemmens oet Gäl (oet de Hulserstraot) en Fien van Hees oet Limmel.

Groeten uit Geulle 
Elly Thijssen, Kraainem (België) Email: elisabethje@skynet.be
Datum: 17 mei 2004
Reactie:  

Heb met veel plezier gekeken naar deze website, deels omdat ze zo mooi gemaakt is, deels omdat ze me liet denken aan mijn jeugdjaren, toen wij bijna iedere week een keer in Geulle waren om de broers en zussen van mijn vader te bezoeken. Mijn tante Anneke, mijn oom Leo, mijn oom Louis, mijn oom Sjeng uit Geulle en vaak ook mijn petetante Lies uit Beek.
Dat waren heerlijke tijden en voor stadskinderen een hele verrijking om iets meer van het buitenleven te leren!! Nu het mooie weer zich weer laat zien, ben ik toch echt weer eens van plan om naar het mooie dorp te komen kijken en dat is ook wel omdat deze site me aan al de mooie dingen herinnert. Heel mooi. Kom beslist terug op de site.
Veel succes verder,
Elly vaan Piet vaan de burger

Groeten uit Geulle 
Michle Pomm, Stein Email: michelepomme@hotmail.com
Datum: 15 april 2004
Reactie:  
Vandaag kreeg ik met de post 2 kaarten voor het 'Valsch Plat Festival'. Gewonnen met de prijsvraag op deze site! Prachtig, erg bedankt daarvoor, ik verheug me erop! Ook al kom ik niet uit Gl, met plezier bezoek ik regelmatig jullie site, want die wekt vanzelf grote interesse op voor de 'parel aan de Maas'. Sjiek!
Groeten uit Geulle 
Gerda Daemen, Geulle Email: gedagi@home.nl
Datum: 11 april 2004
Reactie:  
Hartelijk dank voor je leuke kaart en ook nog een zalig Paasfeest en de groeten aan allemaal. Jo en Pierre
Groeten uit Geulle 
Frits Klkske, Maastricht Email: elverag@home.nl
Datum: 8 april 2004
Reactie:  
L.S.,
Ich, Frits Klkske, gebaore in Remunj, bn vertlselkeszenger euver 't laeve det waerde gelaef oppe sjtraot, want tv haaj der destieds nog nemes. doe kós ederein oet de buurt biej de naam; zo waas ederein nog ech emes.
De leedjes zeen aeve aad as de tied wo zie euver gaon: de jaore vieftig. Messjiens is 't interessant ins ein laezing te kmbinere met meziek en zang. Biej belangsjtelling heur ich gaer van uch. Frits Klkske
Groeten uit Geulle 
Welkenhuysen Jean m.l, Merchtem (Belgi) Email: johnwelkenhuysen@hotmail.com
Datum: 16 maart 2004
Reactie:  
Leon Welkenhuysen (1873+1957) is de broer van mijn grootvader Pierre, afkomstig uit Uikhoven en Albert is een neef van mijne pa. De bijnaam "mus" of "musch" is mogelijk afkomstig van het feit dat de familie in vroegere tijden een landgoed had in Muschenem. In ieder geval vind ik het een leuke bijnaam en meld me daar dan ook mee wanneer ik in de Maaskant kom.
In ieder geval een dikke proficiat met jullie site over Geulle en nog veel succes met de fanfare.
John welkenhuysen (Belgi)
Groeten uit Geulle 
Jos Ghijsen, Australia Email: hetghijsje@hotmail.com
Datum: 6 maart 2004
Reactie:  
Dankzij 'de koek' (Ton Wouters) ben ik op deze site aangeland, vind het een geweldige ervaring om het Geulse leven hier mee te leven.
Bedankt, Jos van Sjeng de Gies en Truia van Joop de Raaf
Groeten uit Geulle 
Peter Paulus Hensels, London Ontario Canada Email: phensels1@rogers.com
Datum: 5 maart 2004
Reactie:  
Het bracht mij heel wat mooie herinneringen op toen ik in Weert woonde bij de Brug.
Ik zag ook ouderen mensen, dat is erg leuk. Ik woon al sins 1956 in Canada, het is zo lang geleden.
Groetjes aan jullie Club, with my regards, Peter
Groeten uit Geulle 
W.Servais Email: w.servais@home.nl
Datum: 4 maart 2004
Reactie:  
Als ik uw website open, krijg ik een bericht op het scherm: "Sorry, uw browser ondersteunt geen Java." Kunt U mij op weg helpen hoe ik dit probleem moet oplossen. a.s. zaterdag ben ik in Geulle op de PC bijeenkomst.
Verder kan ik de website helemaal bekijken, het ziet er keurig uit. Heel veel informatie.
vr. groeten Wil Servais.
Groeten uit Geulle 
Lucien Claessens, Valkenburg a/d Geul Email: L.M.L.Claessens@freeler.nl
Datum: 29 februari 2004
Reactie:  
Daag luuj, Ben al 18 joar weg oet Gäöl en kom der eigenlijk nauwelijks nog. Leuk um op dees meneer nog get geveul te houwe met me geboartedörp!! Groete aan alle bekende !!
Luc(ien) van Jan van Claosse van Jetje van Lucie (neve Tilke/achter de frituur van de Goes)
Groeten uit Geulle 
Bo Louwet, Gäöl Email:
Datum: 26 februari 2004
Reactie:  
Hey luu van Gll!! leuke site!! en oug unne leuke carnaval, allein get min luu aan de kant!! mehje, Gl is good!!!!!
Groeten uit Geulle 
L.E. Bollen, Maastricht Email: bollen.swinkels@planet.nl
Datum: 25 februari 2004
Reactie:  
De Volksuniversiteiten W-Mijnstreek en Heerlen organiseren in de maanden februari en maart een aantal wandelingen in Geulle-Elsloo waarbij historie en landschapsvorming een belangrijke rol spelen. In het kader van de voorbereiding daarop ben ik op uw site verzeild geraakt en ik wil u graag complimenteren met deze prachtige schat aan gegevens, zeer overzichtelijk en fraai in beeld gebracht. Van een ding had ik graag nog iets meer geweten en dat betreft de relatie tussen van der Mey en Geulle. vr gr LE Bollen
Groeten uit Geulle 
Norbert Smeets, Geulle Email: norbert.smeets@hetnet.nl
Datum: 24 februari 2004
Reactie:  
De site in combinatie met de Web-cam: FANTASTISCH!!!!!!!
Groeten uit Geulle 
Leo Frijns, 6241 JG Bunde Email: l.frijns@home.nl
Datum: 14 februari 2004
Reactie:  
Hoi, Ik wil ff aandacht vragen voor het volgende: Ik ben op 8 januari j.l. een nieuw radioprgramma begonnen bij RTME -radio in Meerssen. Dit programma wordt gemaakt door verenigingen, bedrijven en instellingen uit groot Meerssen en omgeving.
Miscchien ook iets voor verenigingen, bedrijven en instellingen uit Geulle en omgeving. Heb ik jullie interesse gewekt? Vraag dan een playlist aan via: ochtendvitaminen@rtme.nl
met groeten: Leo Frijns uit Bunde.
Groeten uit Geulle 
Kelly, Geulle Email: kelly_dejong3@hotmail.com
Datum: 11 februari 2004
Reactie:  
Hallo ..:.. Hey allemaal, een mooie site en een site met heel veel informatie. En de webcam die is ook heel leuk. Dan kan ik zien wat er onder in Geulle op de markt gebeurt hahahah. HET IS BIJNA CARNAVAL.
groetjes, ..:.. kelly ..:.. ps de groeten aan iedereen
Groeten uit Geulle 
Jan Fredrix, Geulle Email: Fredrix@home.nl
Datum: 29 januari 2004
Reactie:  
De site van www.geulle.com is interessant, informatief, goed verzord, mooi en prettig om in de bladeren. In n woord geweldig. Iedere keer als ik op internet zit kan ik het niet laten om toch effe (meestal toch wel iets veel langer dan effe) op deze site te bladeren. Op deze site wordt veel en goed werk geleverd aan iedereen die geulle een warm hart toedraagt. Ik zou zeggen, ga vooral zo door.
OPROEP !!!!!
Ik ben heel erg geinteresseerd in de geschiedenis van geulle en daarom ben ik op zoek naar het boek Uit Geul's verleden van pastoor A.C. Kengen. Heeft iemand een exemplaar over die het van de hand wil doen aan een liefhebber, dan zou ik dat graag vernemen. B.v.d. Groetjes Jan
Groeten uit Geulle 
Ben Rewinkel, Landgraaf Email: b.rewinkel@home.nl
Datum: 13 januari 2004
Reactie:  
Ik wil u informeren dat ik een link naar uw site heb opgenomen in de van mij:
www.limburgse-heuvels.com. met de complimenten voor uw prachtig verzorgde site.
Ben Rewinkel
Groeten uit Geulle 
Ton Lemmens, Landgraaf Email: ton.lemmens@home.nl
Datum: 29 december 2003
Reactie:  
Hoi Luu,
De websait geit ter steeds beter oetzeen en ich kom dan auch geere truk noa www.geulle.com.
Veur mich moge ze de 'gezet' aafschaffe. De websait van oos Computerclub in Gl is auch gans vernuut en get actiever gewoore. Ich vraog mich nog altied aaf of ter in Gl gein luu zeen die zich lid wille make van de mien clupke.
Of moeten ze in Goal de "compjoeter nog oetvenge"? Gank mer ins kieke op : www.ccgeulle.nl
Groete, Ton
Groeten uit Geulle 
Jorma Huijts, Breda Email: jhuijts@wanadoo.nl
Datum: 19 december 2003
Reactie:  
Een hele mooie site! Het boek 'Geulle he(e)melsbreed' had ik al via mijn neef Jo Westhovens. Vandaag bestel ik nog het op deze site gevonden 'Geulle in een nacht van jaren' en 'met naam en toenaam'.
OPROEP:
Ik ben op zoek naar meer gegevens over een Amerikaanse soldaat van een familie afkomstig uit Finland, zoals zijn achternaam. Zij lagen op het eind van de oorlog bij de familie Dolmans op Oostbroek 1 en mijn vader Sjo sprak met de soldaten. Aangezien mijn ouders deze Jorma sympathiek vonden, hebben ze me naar hem vernoemd. Een brief van hem is helaas verloren gegaan. Geulle is op 17 september 1944 bevrijd door mannen van het 67th armoured regiment behorend bij het 2nd Armoured Division. Wie kan mij iets verder helpen?
Groeten uit Geulle 
Fred Baltus, Posterholt Email: fred.baltus@bigfoot.com
Datum: 19 december 2003
Reactie:  
Hallo, Mooie informatieve site.....
Heb meteen een vraagje. Ik zag dat er in oktober 1746 heel veel overlijdens in waren geschreven, meer dan 20, waaronder ook veel kinderen.
Is er in die maand iets speciaals geweest?
Groet, Fred
Groeten uit Geulle 
Ciska Ruiten-Loontjens, Den Helder Email: wimcis@quicknet.nl
Datum: 17 december 2003
Reactie:  
Wat een mooie site..!! Mijn complimenten.
Ik kom de laatste jaren weer regelmatig in Geulle,heb er zelfs nog familie van mij wonen. Een prachtig dorpje...fijne herinneringen! Leuk om ook de foto's te zien. Ga zo door!
Groetjes van Ciska uit Den Helder
Groeten uit Geulle 
Jan Jansen, Geulle Email: majary@wanadoo.nl
Datum: 14 december 2003
Reactie:  
Woon pas sedert maart 2002 in Geulle en hoorde vorige week van mijn buurman over deze site.
Ik heb eens uitgebreid rondgekeken en ben zeer onder de indruk, fantastisch,prima informatie en geweldige foto's. Helaas is er geen luchtfoto van de nachtegaalstraat te vinden, komt die nog?
vr.gr. Jan
Groeten uit Geulle 
Albert Haesen, Rekem (Belgie) Email: ahaesen@vdab.be
Datum: 12 december 2003
Reactie:  
Ondertussen één reaktie gehad op mijn verzoekje van een hele tijd geleden - reaktie kwam van een dame woonachtig in Geulle en waarvan de grootmoeder afkomstig was uit Uikhoven - wie mij kan helpen met mijn zoektocht naar foto's, doosprentjes ed ivm uikhoven mag mij altijd contacteren - alvast bedankt.
ps : doe zo voort met de site
Groeten uit Geulle 
Ben Roemendael, Schelle (Belgie) Email: harmonium.art@skynet.be
Datum: 8 november 2003
Reactie:  
een prachtige site, welgemeende felicitaties, alleen een kleine opmerking wat betreft het
drukwindharmonium: Grammont ligt niet in Frankrijk, maar in Vlaanderen, en is "Geeraardsbergen".
Veel succes met het harmonium!!
Ben Roemendael, harmoniummuseum Schelle. (Antwerpen)
Groeten uit Geulle 
Ed van Ria van Lowie, Geulle Email: ed.philippens@home.nl
Datum: 20 september 2003
Reactie:  
Beste Arthur
Het vastelaovesseizoen staat er weer aan te komen en omdat we veel samenwerken met jullie als heemkundevereniging en speciaal met jou was ik nog eens op de site, maar ik moet zeggen ze wordt alleen maar beter en beter.
Ik weet wat het voor een tijd kost om dit bij te houden dus petje af.
Opperbok VV De Bokkerieërs
Groeten uit Geulle 
P.C.E.M. baron de Lo, Aerdenhout Email: loep@aqua.hobby.nl
Datum: 13 september 2003
Reactie:  
In het interessante artikel over de watermolen van Geulle wordt als een van de vroegere eigenaren genoemd Marie Marck de Bassamo (hofdame van Koningin van Belgi). Deze naam is geheel fout geschreven het moet zijn: Marie (Duchesse) Maret de Bassano. Ik kan het weten want het is mijn overgrootmoeder!
Zij was de dochter van Pauline Maret de Bassano-van der Linden d' Hoogvorst. Deze Pauline was de favoriete hofdame van Keizerin Eugenie de echtgenote van Napoleon III. Zij staat afgebeeld op het beroemde schilderij van Wintherhalter in het Chateau de Compiegne (F). Pauline was gehuwd met de zoon van Maret, de secretaris van Napoleon I en na Napoleon de machtigste man in Frankrijk.
Zelf ben ik geboren in Mheer en een kleinzoon van Levin baron de Lo
Groeten uit Geulle 
P. Daemen, Haarlem Email: p.daemen1@chello.nl
Datum: 4 september 2003
Reactie:  
Ik vindt het een hele leuke webpag. Er staat hele goede informatie over het lieve plaatsje Geulle op. Zo doorgaan, hiermee doen jullie heel veel mensen die nu elders in het land wonen een groot plezier. De hartelijke groeten.
Groeten uit Geulle 
Pie, Geulle Email: PIE789@hotmail.com
Datum: 1 juli 2003
Reactie:  
Hee Arthur, ruige site, mooie foto's. Hoi he.
Groeten uit Geulle 
T. Lemmens, Freemont USA Email: Ton_Lemmens@msn.com
Datum: 27 juni 2003
Reactie:  
De website zuut auch van hie oet precies utzelfde oet en is noch altied fantastisch.
Groete van eine gllenear oet the states.
Groeten uit Geulle 
Michel Kebers, Berchem (Belgi) Email: m.kebers@skynet.be
Datum: 27 mei 2003
Reactie:  
Ik ben aangenaam verast door uw site. Het zal mij zeker naar Geulle lijden om er een bezoek te brengen.
Ik ben op de site op zoek gegaan naar mijn voorouders. Ik had gevonden dat een zekere Michael Kebers huwde in Geulle in 1646.
Ik ben nog steeds op zoek naar naamgenoten die hun verleden opzoeken. Het verste spoor dat ik ken is een Conrad Kebers geboren in 1770 en gestorven in Maastricht in 1821.
Indien U mij hieromtrent kunt helpen ben ik zeer genteresseerd.
Groeten uit Geulle 
Michel janssen, Nijmegen Email: webmaster@vvv-groesbeek.info
Datum: 19 mei 2003
Reactie:  
Hallo, Een mooie site, deze site is beslist de moeite waard om eens goed te bekijken, want je hoeft niet ver te gaan om naar een prachtige locatie te gaan zoals Geulle. Ik zelf heb een link gelegd naar jullie site, klik op mijn website van Groesbeek http://www.vvv-groesbeek.info vervolgens onder het kopje mooie plekjes op meer toeristische links, verder wens ik jullie veel succes met jullie leuke website.
Met vriendelijke Groet,
Michel Janssen, Webmaster van 'Groesbeek het dorp der verrassingen'.
Groeten uit Geulle 
Alberta Tovenati, Corio Vic.3214 Australia Email: kruto@pacific.net.au
Datum: 5 maart 2003
Reactie:  
Twain en ik vinden de nieuwe "site" heel erg goed en hebben vooral genoten van de foto's. Zijn er ook foto's van 0ostbroek? De Carnavalfoto's zijn ook geweldig.
Veel succes met verdere plannen voor de site. Groetjes Twain en Alberta
Groeten uit Geulle 
Peter P. Hensels, London.Ontario Canada Email: phensels1@sympatico.ca
Datum: 3 maart 2003
Reactie:  
heel mooi het bracht heel wat herinnerings op als klijne Jongen. Ik zag dr was eenname in Nottet ik zou Graag in Contact met hem wille hebben mijn over Groot Moeder Hete zo Mijn Groot Moeder Kwam in Geulle heel veel Ik zelf ben Geboren in Rothem Gem Meerssen maar ik stond er verbaast met jullij mooie Fotes van of Geulle Groetjes From Canada
Groeten uit Geulle 
Sean Vermeulen, Geulle Email: seanvermeulen@cs.com
Datum: 28 februari 2003
Reactie:  
Leuke site over een omgeving waarin het een genot is om te mogen wonen.
Groeten uit Geulle 
Rob Houben, Moorveld Email: houbi@hetnet.nl
Datum: 26 januari 2003
Reactie:  
Ik was al lang niet meer hier geweest en ik moet zeggen dat ik nog niet zo'n mooie site heb gezien. Mooie bewegende beelden en leuke informatie over vroeger en nu. Ik had jullie willen benaderen om eventueel iets te schijven over de duivenclub van Geulle, maar deze is helaas door toedoen van de Limburgse duivenbond aan het eind van 2002 te ziele gegaan. Misschien wil ik iets schrijven over de dartclub 't Centrum. Ik zal in ieder geval een link maken op mijn persoonlijke site, http://members.lycos.nl/robhouben, die voornamelijk over mijn eigen duivensport ervaringen gaat.En ik ben nog lang niet zo goed als deze site en ik denk dat ik dat ook niet zal worden. Dus doorgaan met deze mooie site, want wat mij betreft zijn de gewonnen prijzen zeer zeker verdient.
Groeten uit Geulle 
Erik Minten, Maastricht Email: e.minten@12move.nl
Datum: 20 januari 2003
Reactie:  
Hoi Arthur,
nog altijd ben ik een trouw bezoeker van je site om op de hoogte te blijven van datgene er zich afspeeld in Geulle. Ik heb mij de vrijheid genomen om je te 'linken' op de site van onze band www.letsfaceit.tk.
Groeten uit Geulle 
Gerda Daemen, Geulle Email: gedagi@home.nl
Datum: 04 januari 2003
Reactie:  
Ik vind de site van geulle de mooiste die in de hele computer zit iets om trots op te zijn, een groot compliment
Groeten uit Geulle 
Donny, Bunde Email: decomputergek@hotmail.com
Datum: 12 september 2002
Reactie:  
Ik vind het echt een leuke site en een leuke vijver om te vissen want ik kom er zowat iedere dag. Groeten Donny.
Groeten uit Geulle 
RTME Radio, Meerssen Email: rtme.radio@wanadoo.nl
Datum: 17 juli 2002
Reactie:  
Als jullie evenementen ook op de radio willen vermelden. Stuur ze dan naar ons email adres. Iedere donderdag van 20:00 tot 22:00 worden dit soort zaken bekend gemaakt bij RTME radio FM 106.8. Bijvoorbaat dank.
Richard Roijen, RTMEW RAdio
Groeten uit Geulle 
Ruud Huntjens, Geulle Email: r_huntjenz@hotmail.com
Datum: 1 juli 2002
Reactie:  
Stoere site. Alleen het spelletje met die bal doettet nie..... greetz, Ruud.
Groeten uit Geulle 
W. Servais, Sittard Email: W.SERVAIS@HCCNET.NL
Datum: 21 april 2002
Reactie:  
Niets dan lof, de website voldoet aan alle eisen. Hij is mooi, goed verdeeld en prettig om erin te vertoeven. Nogmaals proficiat.
Groeten uit Geulle 
A. Bollen, Doenrade Email: fransenannemarie@hotmail.com
Datum: 10 april 2002
Reactie:  
Wow... Ich weit waal zeker dat menige grwatte stad schloes is op zwoa een site...complemente
Groeten uit Geulle 
Ton Lemmens, Vlijtinge / Riemst (B) Email: Ton_Lemmens@msn.com
Datum: 18 februari 2002
Reactie:  
Hoi Arthur,
Het haet lang gedoerd, me noe mot ich der toch get van zeige. Dien geweldige site euver goal, heat mich es veurzitter van de enige echte goalse compjoeterclub geinspireerd um auch mer ens van leer te trekken. Het resultaat mog der dan auch waal zeen. Es geer wilt moag ger ouch eens op miene pagina gaon kieke en missjien ken ich uch dan waal strikke veur een lidmaatschjap bie mien club. Geer kent vanoet deze sjwoane pagina noa mich toekome me ger kint hie auch klikke.
Veur de rest wil ich tich en dien ganse gevolg van de heemkunde vereiniging, veul succes toeweinsje met het doon en late van de site.
Groete van unne goallenear oet ut Belsjch.
Groeten uit Geulle 
Dennis van der Coelen, Belfast Email: biddy_98@hotmail.com
Datum: 28 januari 2002
Reactie:  
Ha luukes van gl!
Weer es 'n berichske oet Belfas (Sorrie veur de sjlechte kwaliteit van mien sjpelling, meh ich hub hie gein iezie-eksents).
Het is hie nog ummer geweldig, meh ich mot bekinne dat ich Gl, en veural het Gls begin te misse. Gelukkig is der Groete oet Gaol veur esset te errig weurt.
Gank zwa door Tuur!
Groeten uit Geulle 
Jan Janssen, Bunde Email: jjm.janssen@hccnet.nl
Datum: 23 januari 2002
Reactie:  
Ik woon al 44 jaar 3 km verder en wist niet van het bestaan af van jullie site, complimenten !!! Schitterende site.
Wat mij overigens opviel, was dat de scouting in Geulle niet bij de verenigingen staat, zal wel aan hun zelf liggen. Groeten Jan
Groeten uit Geulle 
J.M. Tilmans, Geulle Email: jos.tilmans@hetnet.nl
Datum: 18 januari 2002
Reactie:  
Goojendaag allemaol, ich waor aan 't zeuke nao 't verslaag van de bonte aovent 2002 en de 55+-happening. En ich hob ze gevonge. Perseunlik vong ich 't auch ein schitterend wiekent zwawaol veur de artieste es de toeschouwers. In 't verslaag 2002 staon bewust of onbewust enkele schoonheidsfoutjes. Zwao es: Jupke haet plechtig belaofd volgend jaor debie te zin. Daet haet er neet meh wilt dat waal es er en gezond blief, en dao genog stof is um get te zekke in de buut, en de tap ech toe is tijdens life-acts en aan de tap eine van de vereining de luu stil hilt, want eine Glse politieke buut kins se angers vergaete, want de helf van de zaal waor zaoterdig gevuld met neet richtige Gllenaere en die schnappe dan neet wo se 't euver hubs. Bovendien waore plotseling 2 buutte achterei, get vl van 't gooje want de luu waore nog nao aan 't kalle en drank aan 't bestelle, terwijl de tap zou schleete onger live-optreejes!!! Dat waor zondig waal angers met de 55-plussers, die wilde niks misse. Dus de volgorde in 't verschlaag klop neet want tussche de buut van "Dikbetaald-BV" oet Borghare met belaege moppe en de Glse Politiek van Jupke waor niks umdat de jetzte nao Noord-Limburg de kos mosj gaon verdeene. En bie de 55-plussers mis ich jammer genog miene Glse collega (es buute-reedner) Paul Maassen deh waal degelik is opgetrooje meh allein op zondig!
Zwa, genog geschnooterd en gezeiverd veur vandaag, Bokkeriers, geer zeet good bezig, gaot door! Arthur, bedank dat ich dien gezet effe mog gebruuke um te reagere en succes wier met de 'SAIT'.
Jupke
Groeten uit Geulle 
Hans en Henneke Lutz-Hollart, Geulle Email: Lutz12@zonnet.nl
Datum: 13 januari 2002
Reactie:  
We zijn zeer onder de indruk van de uitgebreide en zeer toegankelijke site Groeten uit Geulle. Als relatieve nieuwkomers in het dorp - we zijn een kleine drie jaar geleden vanuit Soesterberg in Geulle komen wonen - die tot nu toe vooral bezig zijn geweest met aanpasssingen van huis en tuin aan onze wensen, vinden wij het uiterst charmant om op deze manier zo veel informatie over onze nieuwe woonplaats te kunnen verkrijgen.
We zullen Groeten uit Geulle dan ook zeker vaker bezoeken.
Groeten uit Geulle 
Bart Nelissen, Geulle Email: netelen@hotmail.com
Datum: 10 januari 2002
Reactie:  
ik vind jullie site geweldig, en kijk dagelijks naar de laatste nieuwtjes, want ik ben en blijf een echte geullenaar in hart en nieren. ga vooral zo door xxxx bart nelissen.
Groeten uit Geulle 
Guus Freens, Geulle Email: g.freens@wxs.nl
Datum: 8 januari 2002
Reactie:  
Zeer zeker de moeite waard al moet ik zeggen dat ik veel verenigingen mis op deze site ook die van de Geulsche Boys, hierin zal ik proberen verandering in te brengen. Ga vooral zo door.
Groeten uit Geulle 
Irene Schoonbrood, Geulle Email: irene.schoonbrood@home.nl
Datum: 28 december 2001
Reactie:  
Onder 'verenigingen' staat in Groeten uit Geulle als LVB Moorveld vermeldt. Prima. Alhoewel de naam is gewijzigd in afdeling Moorveld ZIJ-Actief. De gegevens zijn echter gewijzigd en bijgewerkt. Dit is op te vragen op de site www.boer-burger.nl en wel onder de M van afdeling Moorveld.
Groeten uit Geulle 
Laura Dohmen, Geulle Email: laura_dohmen1989@hotmail.com
Datum: 25 december 2001
Reactie:  
Iedereen die ik ken doe ik de groetjes. Het is een leuke site maar er moge wat meer foto's op enzo. Laura
Groeten uit Geulle 
Scarlet, Zaandam Email: scarletbeeks@hotmail.com
Datum: 18 december 2001
Reactie:  
Hoihoi vette pagina en leuk! een complimentje uit Zandam
Groeten uit Geulle 
J.A.M. Freens, Maasmechelen Email: jfreens@skynet.be
Datum: 13 december 2001
Reactie:  
Wat een dorp, prachtige site, ik kom nog eens terug.
Groeten uit Geulle 
f rosenbaum, Geulle Email: f.rosenboum@home.nl
Datum: 8 december 2001
Reactie:  
wij vinden deze site echt heel mooi.
Groeten uit Geulle 
Myriam Cuypers-Ploem, Meerssen Email: myriam.cuypers@meerssen.nl
Datum: 7 december 2001
Reactie:  
Complimenten voor deze prachtige site! Hiermee geeft u een geweldig mooi visitekaartje af, niet alleen voor Geulle, maar voor de totale gemeente Meerssen. Bureau Voorlichting & Public Relations van de gemeente Meerssen (zie ook www.meerssen.nl).
Groeten uit Geulle 
Dennis van der Coelen, Belfast Email: biddy_98@hotmail.com
Datum: 19 november 2001
Reactie:  
Ja, Anja, je hebt gelijk. Ook een KVW-site ontbreekt, en een Oranje commitee site.
Maar het is de verantwoordelijkheid van de verenigingen zelf om met een site te komen. Stel je voor dat Arthur zich in iedere vereniging zo moest verdiepen als een geschiedenis te kunnen schrijven... Ik zou niet graag in z'n schoenen staan. :-)
PS. Laat me wat weten als er een Fanfaar site is? Ik heb interessse in alle Geulse verenigingen.
Groeten uit Geulle 
Leny Nicolaes, Geulle Email: L.Nicolaes@Planet.nl
Datum: 15 november 2001
Reactie:  
Veel bekende namen tegengekomen bij de reacties, vind dit initatief erg goed! Nu bij deze de groete vaan Zwaan en ook van Jan, verder wil ik graag dat er een foto van 't zaat Herremenieke Loat mer goan op deze site komt.
Raad de makers aan daar eens naar te informeren bij Jos van Tilmans of bij Jos Roumans, zij gaan nl de komende tijd er weer goed tegenaan!
Groeten uit Geulle 
Anja Thijssen, Geulle Email: a.thijssen@thijssentours.nl
Datum: 14 november 2001
Reactie:  
Hee Arthur, het zal wel een beetje eentonig voor je worden, maar het is inderdaad een puike site die je neerzet ! Leuk om vast te stellen dat vooral ook de mensen uit ons eigen dorp je werk enorm waarderen. Maar ja, over zo'\''n lekker dorp kun je toch ook eigenlijk alleen maar een enthousiaste site maken. Een vraagje : waar blijven de creatieve zielen van de andere verenigingen ? Ik mis bijvoorbeeld nog een site over "de Fanfaar". Groeten, Anja (van Lei van An).
Groeten uit Geulle 
Dennis van der Coelen, Belfast Email: biddy_98@hotmail.com
Datum: 14 november 2001
Reactie:  
Supergoeie site! Speciale lof voor 'Brieve van Pieke jr.'
Zo kan ik tenminste een beetje op de hoogte blijven van wat er in Geulle gebeurt. Ik zie uit naar de volgende! Groetjes, Dennis
Groeten uit Geulle 
Han Martens, Geulle Email: m.martens@hetnet.nl
Datum: 28 oktober 2001
Reactie:  
Hartstikke goede site!
Groeten uit Geulle 
Herman en Netty Smeets, Kingman. Arizona U.S.A. Email: hnsmeets@citlink.net
Datum: 27 oktober 2001
Reactie:  
Herman had groeten uit Geulle opgezet en heeft met plezier geluisterd naar het Geulse mannenkoor en orgel. Het is een prachtige website. Wij zullen zeker regelmatig kijken.
Groeten uit Geulle 
Brigitte Dolmans, Bergen Email: ittie@lycos.nl
Datum: 12 oktober 2001
Reactie:  
Zeer leuke en mooie site, even terug naar Gol, schitterende foto's en leuke info over de gebeurtenissen en evenementen. Ook handig, dan weet ik wanneer de familie thuis is, om koffie te drinken. Groetjes Brigitte (van Elly van Ramakers)
Groeten uit Geulle 
Ralph Notten, Geulle Email: 20002682Notten@HSZuyd
Datum: 4 oktober 2001
Reactie:  
Leuke site met veel informatie!! Over 'HET' dorp...
Groeten uit Geulle 
M. Kerckhoffs-Bocken, Geulle Email: mkerckho@ocenl.nl
Datum: 3 oktober 2001
Reactie:  
Ik lees de Gäölse site regelmatig en vind het tof!
Groeten uit Geulle 
Peter Coumans, Geleen Email: p.m.gcoumans@freeler.nl
Datum: 31 augustus 2001
Reactie:  
Als geboren en getogen Geullenaar(Hulserstraat 18) blij verrast met deze pagina. Ik heb het adres van deze pagina gezien in de Sjakel. Gelijk de dag erna opgevraagd en doorgespit. Uiteraard op zoek gegaan naar foto's. Prachtig. Vooral de opnames van het bos. Ik heb daar in mijn jeugd menig uurtje doorgebracht.
Groeten uit Geulle 
Danille Dolmans, Hoogezand-Sappemeer Email: d_dolmans@hotmail.com
Datum: 24 juli 2001
Reactie:  
Wat een leuke verrassing, ik was op zoek naar de site van mijn oom, Bert Ramakers en kom ineens deze site tegen. Vooral het panaorama van Aan de Maas is erg mooi. Zo kan ik in het hoge noorden zo nu en dan even een blik op het zuiden werpen. Groeten van een kleindochter van Sjang (sjlechter) en Marie Ramakers. Danille Dolmans
Groeten uit Geulle 
John Hertogh, Sittard Email: hertogh@home.nl
Datum: 12 juli 2001
Reactie:  
Ich ben bliej tot mien kleindochter Romy in het sjoon plaetsjke Geulle woont; opa en oma Zitterd zulle deks met hr komme wanjele! Euveriges ein prachtige sait! Profiesiejat!
Groeten uit Geulle 
Gaston Bollen, Genhout Email: g.bollen@zvbm.nl
Datum: 21 juni 2001
Reactie:  
Gefeliciteerd met jullie mooie site. Als voormalig inwoner van Geulle vind ik het erg interessant om op de hoogte te blijven van dit mooie dorp. Naast deze manier krijg ik "de Sjakel" via mijn ouders, die nog steeds "p de berg" wonen (Mevrouw v/d Meystr). T.a.v. de inhoud en bruikbaarheid van jullie site heb ik geen opmerkingen. Leuk initiatief, ik realiseer me pas sinds mijn vertrek uit Geulle dat dit dorp erg mooi en uniek is. Na twee jaar Beek en vier jaar Genhout wil ik graag terug naar Geulle. Een probleem; mijn vriendin wil graag terug naar haar "geboortedorp" Elsloo (geen slecht alternatief). De toekomst zal het uitwijzen. Veel succes met deze grappige manier van communiceren. Gaston.
Groeten uit Geulle 
Haesen Albert, rekem (Belgie) Email: ahaesen@vdab.be
Datum: 22 mei 2001
Reactie:  
Om 'zjeloes' op te zijn. Zeer interessant voor een liefhebber van de streek en zijn geschiedenis. Mijn complimenten. Toch ook een verzoekje om wat hulp: Ik ben zelf afkomstig van Uikhoven, en verzamel van alles hierover. Ik ben er zeker van dat van jullie lezers mij kunnen helpen om mijn verzameling uit te breiden (doodsprentjes, foto's, zichtkaarten, communieprentjes......van mensen geboren in Uikhoven)
Groeten uit Geulle 
Adriaan Snyders, Genk (Belgie) Email: adr.snyders@skynet.be
Datum: 15 april 2001
Reactie:  
Zeer aantrekkelijke site. Misschien wel even het foutje hierboven herstellen: "brEIfkaart"
Groeten uit Geulle 
drs W.A.J.M. Wolfs, Laren (NH) Email: w.wolfs@planet.nl
Datum: 2 april 2001
Reactie:  
Als geboren en getogen Limburger beschouw ik het als een grote eer dat ik binnen niet al te lange tijd het woonhuis van architect van der Mey aan de Snijdersberg in Geulle ga bewonen! Ik heb me voorgenomen de woning van vd Mey de markante plek te laten zijn die het momenteel in Geulle inneemt. Tot binnenkort.
Groeten uit Geulle 
Saskia Bollen, Uikhoven Email: sasja25@hotmail.com
Datum: 20 maart 2001
Reactie:  
Ik vind het een hele mooie site. Je vindt er allerhande nuttige informatie op betreffende Gäöl. Vooral de achtergrond (geschiedenis) van Gäöl vond ik heel interessant om te lezen. Ik zou zeggen: doe zo voort!!!!!
Groeten uit Geulle 
François Dewaide, Geleen Email: dewaide21@zonnet.nl
Datum: 8 februari 2001
Reactie:  
Als ex-werknemer van Avé Maria, en als ex-bassist van Et moot zwa, later et Kedaster, weet ik toch het een en ander van Geulle. Mooie site, overzichtelijk en veel goede en mooie info. Klasse. François.
Groeten uit Geulle 
Ed van ria van lowie, Geulle Email: ed.philippens@wxs.nl
Datum: 17 januari 2001
Reactie:  
Beste Arthur, Het wordt nog iedere keer beter en mooier op de site,steeds meer verenigingen en links. Arthur ga zo door en sterkte want ik weet dat het veel werk met zich mee brengt. Groetjes ed.
Groeten uit Geulle 
Paul Vandewall, Helden Email: P.Vandewall411@12move.nl
Datum: 7 december 2000
Reactie:  
Als oud Geullenaar heb ik met interesse de site Groeten uit Geulle gelezen. Ga zo door, zodat wij ook in de toekomst nieuwszaken over Geulle kunnen vernemen.
Groeten uit Geulle 
h.bindels, Geulle Email: hj.bindels@hccnet.nl
Datum: 20 november 2000
Reactie:  
Beste Mensen, Geen commentaar, alleen aanmoediging om verder te gaan. In EIN WOORD, GEWELDIG
Groeten uit Geulle 
Spee, Geulle-boven Email: stanspee@hotmail.com
Datum: 25 oktober 2000
Reactie:  
Laat eens wat zien van het kruuspunt op de berg
Groeten uit Geulle 
Angélique van Geel-Laven, Geulle Email: avangeel-laven@wxs.nl
Datum: 21 september 2000
Reactie:  
Leuk um de Heemkundeclub vaan Gäöl teege te koume op Internet !! De Pagina zuut d,r goot oet !
Groeten uit Geulle 
Jochem, Maastricht Email: king_joachim@yahoo.com
Datum: 12 september 2000
Reactie:  
Schitterende site, ook voor niet-Geullenaren
Groeten uit Geulle 
Ine Werné, Geulle Email: inewerne@home.nl
Datum: 1 september 2000
Reactie:  
Bij toeval (ik zocht een plattegrond van Geulle) kwam ik deze vreselijk leuke verassing tegen. Goed onderhouden, heel leuk.
Groeten uit Geulle 
Wim Hanssen, Elsloo Email: wim.hanssen.elsloo@hetnet.nl
Datum: 8 augusuts 2000
Reactie:  
harsjtikke sjiek nondedjuu!
Groeten uit Geulle 
P. Janssen, Sittard Email: p.janssen@home.nl
Datum: 17 juli 2000
Reactie:  
Aangezien ik zelf al meer dan 20 jaar niet meer in Geulle woon, vind ik het geweldig dat er een site is over ons mooie dorpje aan de maas. Overigens, de site is prachtig groetjes.
Groeten uit Geulle 
Miranda Dreesen, Geulle Email: dreesen37@zonnet.nl
Datum: 7 juni 2000
Reactie:  
Zeer mooie site. Ga vooral zo door. Foto's van bekende dorpsfiguren mogen er best ook bij zitten. Voor de rest ontbreekt er aan informatie niets.
Groeten uit Geulle 
L.de Nobel, Amstelveen Email: l.denobel@inter.nl.net
Datum: 2 juni 2000
Reactie:  
Echt een prachtige site. Complimenten! Een vraag. Ons gezin woonde van 1960-1986 op het adres Brommelen 1. (Mijn vader, cellist, speelde bij het LSO en was docent bij het Conservatorium). Ik zocht vergeefs - maar dat kan heel goed aan mij liggen - naar specifieke informatie over Brommelen en over het huis, gelegen aan de dijk bij het Julianakanaal. Kan ik daarover iets bij u vinden? Bij voorbaat mijn hartelijke dank voor uw reactie, voor zover u die kunt geven. Met vriendelijke groet, L. de Nobel
Groeten uit Geulle 
Jim Soulier, Geulle Email: jtj.soulier@planet.nl
Datum: 22 mei 2000
Reactie:  
mooie site van ons schitterende dorp!
Groeten uit Geulle 
Jurgen Sassen, Utrecht Email: Jurgen.Sassen@compaq.com
Datum: 18 mei 2000
Reactie:  
Hele mooie site Arthur! Naar mijn mening mogen er wat meer foto's op staan. Maar we zijn wel een van de eerste dorpen die nu over de hele wereld bereikbaar zijn via het internet. De link staat al bij mijn favorites en zal dus regelmatig opgeroepen worden (ook om het bezoekersaantal omhoog te brengen). Ga zo door! Groeten Jurgen
Groeten uit Geulle 
Frans Tillie, Boxtel Email: Frans.Tillie@ASML.nl
Datum: 28 april 2000
Reactie:  
Wij krijgen iedere maand de Sjakel. Mooi dat er ook een internet variant van is en wat voor een !!
Groeten uit Geulle 
Peter van Caspar, Geulle Email:
Datum: 19 april 2000
Reactie:  
vet man
Groeten uit Geulle 
Harry Bindels, Geulle Email: hj.bindels@hccnet.nl
Datum: 9 april 2000
Reactie:  
Beste mensen, ik vind het al een eer voor een geullenaar om ons dorpje zo mooi gepromoot te zien. ga zo door. groetjes, Harry Bindels
Groeten uit Geulle 
Fam. Timmermans, Vollenhove Email: ton.timmermans@hetnet.nl
Datum: 21 maart 2000
Reactie:  
Leuke informatieve site. Vele jaren op vakantie geweest bij de familie Ramakers boven op de Snijdersberg!
Groeten aan Elly en Wil Ramakers.
Groeten uit Geulle 
Joris Ramaekers, Geulle Email: jorisramaekers@hotmail.com
Datum: 20 maart 2000
Reactie:  
Complimenten voor deze geweldige site. Zo zie je maar weer waarin een klein dorp groot kan zijn. Leuk idee, dat er naast info over de heemkunde ook ruimte is voor andere verenigingen uit het dorp. Ga zo door....
Groeten uit Geulle 
Anouk Huntjens, Geulle Email:
Datum: 16 maart 2000
Reactie:  
Ik vind de site leuk en interessant, meer fotos was misschien een leuk idee! Oma goed werk nu worden jullie nog beroemd met jullie site! kusjes Anouk.
Groeten uit Geulle 
Chantal Penders, Geulle Email: c_penders@hotmail.com
Datum: 15 maart 2000
Reactie:  
Ik vind het een hele leuke site. Hendig te gek. Je staat leuk op de foto EDDY in de polonaise. Groetjes Chantal
Groeten uit Geulle 
Stan Spee, Geulle Email:
Datum: 01 maart 2000
Reactie:  
Ik vind het een goed idee voor een pagina van geulle. Alleen vind ik het jammer dat er zo weinig foto's van geulle en van de mensen die in geulle wonen op staan. Verder is het een heel goed idee!!!!!!!
Groeten uit Geulle 
Janssen, Elsloo Email: mathjan@hetnet.nl
Datum: 29 februari 2000
Reactie:  
Gefeliciteerd met deze prachtige site. Goed verzorgd met heel veel informatie.
Groeten uit Geulle 
Danielle Notten, Assen Email: Notten@home.nl
Datum: 25 februari 2000
Reactie:  
Mijn ouders komen beide uit Limburg en zeker in Geulle kom ik nog regelmatig. Leuk om zo'n klein doch mooi plaatsje op het internet te kunnen zien. Zo heb ik in het hoge noorden toch een herinneringspunt aan het 'sjoene Limburg'.
Groeten uit Geulle 
Patricia Poulsen, Guttecoven Email: pgtgpoulsen@yahoo.com
Datum: 25 februari 2000
Reactie:  
Hallo, Ik vind het een hele leuke site, mijn complimenten.

OPROEP:
Patricia zoekt, in verband met een stage-opdracht, volksverhalen en legenden uit Limburg en meer specifiek uit Bunde en omgeving. Wie kan haar helpen?
Groeten uit Geulle 
Ronald Troquet, Geulle Email: ronaldtroquet@hetnet.nl
Datum: 24 februari 2000
Reactie:  
Fantastisch initiatief om ons Geulle onder de aandacht te brengen. Hoop dat jullie genoeg materiaal krijgen om alles up-to-date te houden. Groetjes Ronald Troquet Voorzitter De Bokkerieers.
Groeten uit Geulle 
Leon Loeffen, Bunde Email: loeffen@mail.com
Datum: 21 februari 2000
Reactie:  
Leuk een website uit de buurt. Zoekende naar info over het bunderbos kwam ik jullie site tegen. Complimenten! Met Internet via de kabel prima performance - lijkt me dat je met al die mooie plaatjes via normaal modem wel veel geduld moet hebben. Groeten. PS onze familie site via je hier.
Groeten uit Geulle 
Ronald Van Lijf, Geulle Email: RLijf@CADAC.com
Datum: 18 februari 2000
Reactie:  
Mooie overzichtelijke site waar ik als lid van het bestuur van Buurtver. "In de Peel" zeker in de toekomst gebruik van wil gaan maken. Ik heb van meerdere mensen gehoord dat er Runtime errors onstaan bij sommige links, ikzelf ben er één van, hoe kan dit. Suc6 met jullie Site
Groeten uit Geulle 
Peter Janssen, Geulle Email: janssenpeteram@hetnet.nl
Datum: 17 februari 2000
Reactie:  
Leuke pagina
Groeten uit Geulle 
Sjef Vossen, Bilthoven Email: s_vossen@wxs.nl
Datum: 13 februari 2000
Reactie:  
Mijn complimenten voor de opzet van deze site. Vooral de heemkundige informatie informatie spreekt mij aan.
Groeten uit Geulle 
Hans Voncken, Geulle Email: hans.hanny@hetnet.nl
Datum: 13 februari 2000
Reactie:  
Vandaag , na een tip van een oud Geullenaar, voor het eerst jullie site bezocht. FANTASTISCH !! Fraai vorm gegeven, werkt lekker snel, overzichtelijk en direct. Inhoud is boeiend en leest lekker. Kortom prima werk en uitstekende Geulle promotie!
Groeten Hans
Groeten uit Geulle 
Nol Cimmermans, Maastricht Email: nolcimmerman@hetnet.nl
Datum: 12 februari 2000
Reactie:  
Arthur, Onze gezamelijke vriend Gerrit heeft me attent gemaakt op deze site en ik moet zeggen dat het er goed uitziet. Ik ben vast van plan om hier nog eens vaker te komen kijken.
Groeten, Nol Cimmermans (Een van je oude klanten)
Groeten uit Geulle 
J. Pfeifer, Geulle Email: j.t.epfeifer@freeler.nl
Datum: 10 februari 2000
Reactie:  
Zeer leuk om een site te vinden uit je eigen dorp. En die ik ook nog eens heel mooi vind, en vaker zal bezoeken.
Groeten uit Geulle 
G. Janssen, Elsloo Email: gm.janssen@hccnet.nl
Datum: 6 februari 2000
Reactie:  
Arthur, mijn complimenten voor deze site. Het ziet er zeer professioneel uit, ik had trouwens niet anders verwacht. Groeten van Gerrit en de rest
Groeten uit Geulle 
Wim Dreessen, Ewing NJ (USA) Email: WIMELS@AOL.COM
Datum: 5 februari 2000
Reactie:  
Met een woord schitterend. Groeten aan iedereen, van Wim en Els
Groeten uit Geulle 
Albert Baenens, Maasmechelen (B) Email: Albert.Baenens@village.uunet.b
Datum: 5 februari 2000
Reactie:  
Proficiat. Een zeer geslaagd initiatief. Volhouden!
Groeten uit Geulle 
Marjo Vossen, Geulle Email: M.Vossen@Home.nl
Datum: 4 februari 2000
Reactie:  
Arthur, ik heb alles over Geulle en omstreken gelezen ik vind het fantastisch zoals je het hebt gedaan. Mijn complimenten. Marjo
Groeten uit Geulle 
Hans Mohren, Selfkant (D) Email: hansmohren@postkasten.de
Datum: 4 februari 2000
Reactie:  
Hallo, Eure Seiten sind gut gelungen !
Groeten uit Geulle 
Erik Minten, Maastricht Email: loenus@freemail.nl
Datum: 29 januari 2000
Reactie:  
Hoi Arthur, Na het lezen van de "sjakel" bij mijn ouders ben ik natuurlijk eens een kijkje gaan nemen op deze pagina. Mijn complimenten voor een zeer verzorgde site. Groetjes Erik Minten (oet Mestreech)
Groeten uit Geulle 
Jupke, Geulle Email: jostilmans@compuserve.com
Datum: 26 januari 2000
Reactie:  
Daag leef luu, En mer zeuke nao WWW.Gaol en veural zeuke nao WWW.Gaol. Sting 't toen onger "WWW.Geulle" wat sins 82 of zwa get onger 'Grwoit Meersje' vilt. Meh eindelik op de pagina van Gaol mot ich jerlik zekke. Eindelik weer ins get um grwuotsj op te zin dat se eine echte geboare Gaollenaer bes en dat se dees sait laeze mochs. Prachtig !Laot mer gaon !!! Dat doon veer auch met ozze meziek ! Zwa wou ich boezjeere! Jupke oet Gaol
P.S. Beter foute in de Gaolse taal dan 't Hollanse kaal. Luu kal toch plat,auch op de sait !
Groeten uit Geulle 
Eddy Philippens, Geulle Email: ed.philippens@wxs.nl
Datum: 24 januari 2000
Reactie:  
Als jong van Ria van lowie van de burger ben ik vandaag voor het eerst op de site van Geulle. Ik vind het perfect uitzien en de pagina van de vasteloavesvereniging vind ik natuurlijk zeer goed. Als lid van de bokkerieers en vice voorzitter volg ik alles op de voet. Ik vind dit prachtig en zal nog vaak een bezoek brengen aan deze site. Heemkunde .......jullie zijn goed bezig. Ed van de flup.
Groeten uit Geulle 
Ramaekers, Geulle Email: shadowbreed@home.nl
Datum: 23 januari 2000
Reactie:  
Een heel leuk initiatief dat zeker de nodige steun behoeft ! Ik zal de site regelmatig bezoeken als trotse geullenaar !
Groeten uit Geulle 
Jean Gerards, Geulle Email: j.gerards@wxs.nl
Datum: 23 januari 2000
Reactie:  
Inderdaad een mooie site. Ik kan me vinden in de vraag om meer foto's. Het is zeer de moeite waard om anderen attent te maken op deze site. Hier en daar iets van informatie in het engels, dit om familie en vrienden / bekenden aan de andere kant van de wereld attent te maken op deze site ? Ga zo door !
Groeten uit Geulle 
Frans Philippens, Elsloo Email: fransphilippens@cs.com
Datum: 19 januari 2000
Reactie:  
Heel goed vind ik deze site. Er mogen van mij meer foto's in.
Groeten uit Geulle 
Peter Muitjens, Heerlen Email: p.muitjens@hetnet.nl
Datum: 16 januari 2000
Reactie:  
Als oud-geullenaar ben ik blij dat er zo'n mooie website over dit mooie dorpje gemaakt is. Wel vindt ik het lettertype wat te dun en klein waardoor het moeilijk leest. Veel succes met de website! P.S. hij staat in mijn Favorieten.
Groeten uit Geulle 
Danny Brorens, Geulle Email: Brorens@hetnet.nl
Datum: 12 januari 2000
Reactie:  
Leuke site, goed initiatief. Layout kan misschien wat beter!
Groeten uit Geulle 
Marinus KILSDONK, VLIJMEN Email: kilsgen@worldonline.nl
Datum: 9 januari 2000
Reactie:  
De Sjakel ken ik al meer dan vijftig jaar. Ik heb vele nummers ook in eigen bezit verkregen, heb daar veel gegevens gevonden over mijn voorouders die uit Bunde en Geulle komen, Mijn moeder : TINA UMMELS werd in Bunde op 30 maart 1897 geboren en woont thans, als bijna 103 jarige in 's-Hertogenbosch. Helaas wordt ze minder van verstand, maar ik kan nog goed over oud Bung en Geull met haar praten. Fantastisch dat de SJAKEL nu ook op internet bereikbaar is. De boeken over Geulle, ook dat van pastoor Kengen, zijn vrijwel allen in mijn bezit. Dank zij de familie Keijsers uit Bunde heb ik de oude Sjakels in bezit, helaas, niet compleet, maar deze nieuwe uitgaven via internet doet me heel erg goed, ik heb weer wat nieuw Geuls leesvoer gekregen !. Marinus Kilsdonk (77 jaren jong)
Groeten uit Geulle 
jo tillie, Geulle Email:
Datum: 9 januari 2000
Reactie:  
leuke wijze waarop Geulle gepromoot wordt.
Groeten uit Geulle 
H.J.Maes, Sittard Email: hennie.maes@wxs.nl
Datum: 4 januari 2000
Reactie:  
Geweldige site, ik heb hem helemaal doorgenomen. Mijn interresse is ontstaan omdat mijn voorouders uit Geulle komen!
Groeten uit Geulle 
Henri Neutelings, Bunde Email: Henri@neutelings.myweb.nl
Datum: 4 januari 2000
Reactie:  
te gek
Groeten uit Geulle 
Fred Knarren, Geulle Email: fred.knarren@wxs.nl
Datum: 28 december 1999
Reactie:  
Site ziet er heel goed uit !! Leuk dat er zoveel over Geulle op internet te vinden is..... Jammer dat ik hem toevallig via De Limburger site vond en niet eerder van het bestaan af wist.
Groeten uit Geulle 
Peter Janssen, Geulle Email: janssenpeteram@hetnet.nl
Datum: 17 december 1999
Reactie:  
Leuke pagina ga zo door. Prettige kerst en voorspoedig 2000
Groeten uit Geulle 
Dimitri Gilissen, Meerssen Email: dneagilissen@homail.com
Datum: 1 december 1999
Reactie:  
Leuk om te zien dat er in Geulle wel mensen zijn te vinden die tijd en moeite steken in een homepage over hun "dorp", kunnen ze bij ons nog wat van leren! Groetjes uit Meerssen
Groeten uit Geulle 
Tanja Gulicher-Schols, Geulle Email: m.gulicher@loven.nl
Datum: 18 november 1999
Reactie:  
Heel leuk, om als echte "geulse" een home-page over ons dorp aan te treffen. Maak het echter meer bekend en zorg dat het makkelijker te vinden is.
Groeten uit Geulle 
Jos en Marleen Hanssen, Geulle Email: JMM.Hanssen@hetnet.nl
Datum: 16 november 1999
Reactie:  
Leuke homepage, Jammer dat we van het bestaan hiervan niet eerder hebben geweten. groeten, Jos en Marleen
Groeten uit Geulle 
Lou van Kan, Geulle Email: lvkan@home.nl
Datum: 13 november 1999
Reactie:  
Super, Arthur
Groeten uit Geulle 
R.Houben, Beek Email: hub.houben@planet.nl
Datum: 9 november 1999
Reactie:  
Ga zo door dit is zeer indrukwekkend en informatief . Probeer nog meer info over Geulle erin te zetten met bv   "den halt"  zeer interesant maar ik zie of hoor het wel van jullie of van anderen. het beste ermee en ga zo door.
Groeten uit Geulle 
   
   
 
 
Copyright © 1999-2016. 'Groeten uit Geulle' is een uitgave van de Heemkundevereniging Gäöl.